Va de revistes!


Heu fullejat mai una revista a la sala d’espera del dentista? Se us ha escapat més d’una vegada una riallada amb una tira còmica? O potser sou dels que els diumenges llegeixen el suplement abans que el diari? Si és així, coneixereu perfectament la màgia que amaguen les revistes!

Els grups de 1r, 2n i 3r de l’escola han estat treballant, a la biblioteca, les revistes. Han començat parlant de les seccions, és a dir, de les diferents parts en què es divideix una revista. S’han posat a la pell d’un grup de redacció que està investigant com són les revistes per poder crear-ne una de nova. Llegint-ne algunes han decidit quines eren les seccions que més els agradaven i per què.

Les classes dels Contes, Legos, Aliens i Científics han estat mirant-se i remirant-se les revistes Cucafera i El Tatano. Després de rumiar-hi, han decidit que les seccions que més els agraden són:

– De la revista El Tatano, En Pere sense por i Aventures i desventures de la Rita Pinyada encapçalen el rànquing. Per què? Ho tenen força clar: «Perquè és molt divertit» i «Perquè ens fa gràcia».
– Pel que fa a la revista Cucafera, Descobreixo el món és la secció que triomfa. Les curiositats d’aquest apartat sembla que no deixen indiferents a ningú!

Les classes dels Prehistòrics i els Experiments han estat investigant sobre Cavall Fort i han decidit les seves seccions preferides. Ho tenen clar: el que més agraden són les tires còmiques! I quines concretament? Doncs…

– La llista l’encapçalen Parker i Badger i Pesquis i Baliga. Aquestes són, quasi per unanimitat, les millors seccions! Segons diuen, perquè són divertides i hi passen moltes aventures!
– Però ep! Tampoc s’obliden d’un clàssic com Ot el Bruixot. Aquest personatge tan especial també els fa petar de riure!

***

I bé, no us entretenim més! Ja podeu córrer cap a la biblioteca o el quiosc a buscar una bona revista i… a gaudir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Últims articles