Projecte 3r: Tots hem sigut nens!


El projecte d’aula “Tots hem sigut nens!” va començar a partir de les Colònies durant el mes d’octubre on vam visitar la Casa de la Culla de Manresa i vam començar a descobrir com vivien els nostres avantpassats.

Quan vam tornar de les colònies vam estar fent una reflexió-valoració a l’aula sobre tot el que havíem après i com havia anat tot, vam veure que als nens/es els cridava tant l’atenció sobre la vida d’abans que vam decidir entre tots/es iniciar aquest preciós projecte on hem realitzat sobretot un acte d’empatia, posant-nos en la pell dels nostres avis quan eren petits.

Hem estat estudiant i analitzant com ha canviat la vida al llarg d’aquestes dues generacions:  hem vist com era l’escola, els transports, la higiene, les joguines, el menjar, les monedes, la roba, la salut i tots els consells que ens van donar els nostres avis quan els vam realitzar una entrevista.

Finalment hem fet un arbre genealògic.

Famílies i nens/es, ha estat un plaer veure com treballàveu plegats en aquest projecte, i per això us volem donar les GRÀCIES!

A continuació si cliqueu les imatges veureu les fotos de tot el procés a cada classe.

I com no, properament tindreu el projecte a les vostres mans!

Una abraçada

David i Judit

Judit i David

 

SUPERDETECTIUS

 

 

MÚSICS

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Últims articles