Obres escola


LA NADALA COMPARTIDA D´AQUEST ANY 2018 A CAN FABRA

UN NADAL DE PEL·LÍCULA
Hola, famílies! Aquest curs, com ja és tradició a la nostra escola, un cop finalitzat el concert de Nadal del pròxim divendres 14 de desembre, tots plegats: mestres, infants i famílies compartirem una nadala ben especial! La volem compartir amb tots vosaltres, per tal que la pugueu anar assajant abans del dia del concert, i així, cantar- la tots i totes amb molta il·lusió i emoció compartida. https://www.dropbox.com/s/jy8u11c4xz1r1av/Can%C3%A7%C3%B3_equip%20mestres_Nadal%202018.pdf?dl=0
Llegir més

Començarem curs 2016/17 a la Nova Escola

Els nens i nenes de Can Fabra iniciaran el curs 2016/2017 al nou edifici.
Començarem curs 2016/17 a la Nova Escola
Aquest matí hem tingut  la reunió anunciada amb directius de totes les administracions implicades en les decisions que afecten a la construcció del nou edifici de l’escola (Director General de Centres Públics del Departament d’Ensenyament, Gerent del Consorci d’Educació, Gerent del Districte, Director d’edificacions d’Infraestructures, Consellera d’educació del districte, un representant de l’empresa constructora i els tècnics de la direcció facultativa de les obres entre d’altres). En aquesta reunió ens han presentat la següent proposta sorgida d’un procés de recalendarització de les obres, que respon a una posada en servei de l’edifici en quatre fases diferenciades: El dia 2 de setembre es permetrà l’entrada a l’equip docent per iniciar el trasllat i logística. El dia 12 de setembre tot l’alumnat de Can Fabra ocuparà les seves aules en el nou edifici. També estarà disponible la pista poliesportiva. El dia 29 de setembre...
Llegir més

Taller de formigo

Taller de formigo
La setmana passada vam fer un taller de formigo amb en Marc i els seus ajudants, perque voliem aprendre com es feia. Ens va agradar molt. Cada nen va portar- se a la classe un got ple de formigo, que vam pintar de verd i ens vam emportar a la casa nostra com a record. Paola,Pau,Laura i Sergi.
Llegir més

Entrevista al cap d’ obres i entrega dels planols

Entrevista al cap d' obres i entrega dels planols
El dilluns passat en Marc ens van ensenyar com serà l´escola nova a la pissarra digital de la sala polivalent. També ens va ensenyar unes fotos que semblaven en 3D. Vam fer- li moltes preguntes, però com que ens vam quedar sense temps, li enviarem per mail perque ens les contesti quan pugui. Al final ens va donar una carpeta molt grossa amb els planols de l´escola nova. Alex,Judit,Raquel i Joan.
Llegir més

Carta a l´Ada Colau

Carta a l´Ada Colau
La Classe dels Egipcis hem fet aquesta carta per que em vist els planols de l´escola nova, i ens hem adonat que no hi ha sorral , arbres , plantes ni hort, i per aixo li hem enviat una carta a l´alcaldessa per mail i estem esperant la seva resposta. Ramon Trillo, Jana Creus, Meritxell Ber i Juan Luis Carrillo
Llegir més

FANTÀSTIQUES FOTOS DE DINS DE LES OBRES!!!

FANTÀSTIQUES FOTOS DE DINS DE LES OBRES!!!
Llegir més

DUES FOTOS DEL PRIMER DIA D’OBRES

Moltes gràcies família Comba
DUES FOTOS DEL PRIMER DIA D'OBRES
El Pablo, pare de la Telma i la Greta, ens envia dues fotos del 15 de maig del 2015 que és quan van començar les màquines a treballar per construir la nova escola.
Llegir més

Més fotos de les obres!

Moltes gràcies família Pons Grijalba
Més fotos de les obres!
Al setembre ja hi havia famílies que feien fotos de les obres, era al començament de tot i gairebé no hi havia res construït.
Llegir més

PRIMERES FOTOS DE LES FAMÍLIES!!!

Moltes gràcies família Vigo Cabré
PRIMERES FOTOS DE LES FAMÍLIES!!!
Llegir més

La construcció és ja una realitat!

La construcció és ja una realitat!
LA CONSTRUCCIÓ DE LA NOSTRA ESCOLA JA ÉS UN FET REAL!!! Semblava que no arribaria mai, però la construcció del nou edifici  és ja una realitat. El dia 19 de març van començar les obres amb la modificació de l’orientació de les escales del pati d’infantil i el dia 23 de març es va delimitar el perímetre del recinte de l’obra. És una gran notícia però, com tot a la vida, hi ha una part trista. Nens, nenes i mestres hem anat veient com el nostre primer pati, l’hortet i els arbres fruiters  anaven desapareixent. També part del pati de primària. On abans hi havia rialles i jocs ara teníem un mur. El divendres 27 de març vam decidir transformar aquell espai fred en un testimoni de les persones que anirem seguint pas a pas el projecte de la nostra futura escola.    
Llegir més