Taller d’Electricitat

Endesa Educa
Els tres sisès hem fet un taller sobre energia a l'espai que té Endesa prop d'Arc de Triomf. Aquesta activitat ens ha ajudat a seguir avançant en el projecte "les energies del futur". Endesa_6è_Gener from Escola Can Fabra on Vimeo.

SORTIDA AL CCCB

Taller de Fotografia
A principis de gener, les noies i els nois de 6è vam anar a fer un taller de fotografia al CCCB. CCCB_6è_Gener from Escola Can Fabra on Vimeo.

Celebrem la Diada de la Pau i la No-Violència: 30/01/2019

Celebrem la Diada de la Pau i la No-Violència: 30/01/2019
El 30 de gener se celebra la Diada Internacional de la Pau i la No-Violència arreu del món, i com cada any, a l´Escola Can Fabra també compartim el missatge d´aquest dia tan simbòlic. S´han portat a terme diverses propostes i activitats a les aules,  i finalment hem fet una trobada al pati amb tots els infants de l’escola. En aquesta trobada hem cantat la "Cançó dels valors de Can Fabra" amb molta emoció i complicitat: entre els grans, els mitjans i els petits de l´escola. Hem aprofitat l´avinentesa per compartir una selecció de cançons relatives a la pau, la solidaritat, el respecte, l´esforç, la responsabilitat i la il·lusió.    

NO HEM PARAT!!!

NO HEM PARAT!!!
Des de que hem començat aquest segon trimestre, després de les vacances de nadal, NO HEM PARAT!!! El dia 9 de gener del 2019, va venir en Frederic (Un professor de geologia de secundària jubilat) a fer-nos una xerrada sobre la radioactivitat i les centrals nuclears. Al dia següent, vam anar al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona), a fer un taller de fotografia, ens van deixar unes càmeres i per grups anàvem fent fotografies per la zona. Per acabar, el dia 15 de gener del 2019, vam anar a ENDESA a fer un taller sobre l'electricitat, una noia, que es deia Justi, ens va fer el taller, dividit en dues parts.   C.C i M.L.

Concert de Nadal´2018

"Un Nadal de pel·lícula"
Benvolgudes famílies, ja podeu gaudir del fantàstic Concert de Nadal d´aquest curs 18/19: "Un Nadal de pel·lícula"!!! Esperem i desitgem que us emocioni tant com a tots i totes nosaltres. Aprofitem per desitjar-vos una molt Bones Festes i un Feliç Any Nou´2019!! Una abraçada Us fem arribar els vídeos de cadascun dels nivells, per tal que els gaudiu també per separat: P3_Concert Nadal_2018 from Escola Can Fabra on Vimeo. P4_Concert Nadal_2018 from Escola Can Fabra on Vimeo. P5_Concert Nadal_2018 from Escola Can Fabra on Vimeo. 1r_Concert Nadal_2018 from Escola Can Fabra on Vimeo. 2n_Concert Nadal_2018 from Escola Can Fabra on Vimeo. 3r from Escola Can Fabra on Vimeo. Mil gràcies a les famílies Rodríguez-Martínez i López-Gómez per la seva fonamental col·laboració i implicació en les tasques de so i coordinació del Concert de Nadal; i de enregistrament i edició dels videos.

L’AMIC INVISIBLE

L'AMIC INVISIBLE
El dijous 20 de Desembre els mes petits de segon van fer cagar el Tió de Nadal i els mes grans,  de tercer fins a 6è,  van fer l'amic invisible i també van menjar torró i neules. Els regals dels cursos van ser impressionants. Després tots els nens i nenes van jugar amb els regals i van gaudir molt. Joel Arias i Nil pardell

“Ni típics ni tòpics”

"Ni típics ni tòpics"
El Dimarts 18 de desembre van venir 28 [email protected] de 1r grau d'integració social de l'escola Ceir Arco a fer-nos un taller de rumors. Vam aprendre què és un prejudici, un estereotip i un rumor... Van venir 10 [email protected] a cada classe. I van fer diferents activitats: Ens van donar uns cartells on hi posava si i no i ens feien peguntes sobre les persones que havien vingut i nosaltres les contestàvem amb si o no. També vam jugar al telèfon amb frases llargues i difícils "Que simbolitzaven rumors" i vam fer moltes més activitats relacionades amb els rumors... Els/les [email protected] que van venir a la nostre classe es deien: Mariona, Júlia, Lúcia, Óscar, Judit, Rut, Sara, Andrea i Judit i la professora era la Lourdes, la mare d'una nena de l'escola i d'un ex alumne. [email protected] [email protected] vindran un cop per trimestre. Abril i Marta

Se’ns ha inundat la classe

Se'ns ha inundat la classe
El Dimarts 18 de desembre a la classe de 6èC va passar una cosa inesperada. Mentre estàvem fent una feina de la màquina de vapor va petar la canonada de la calefacció. La classe es va començar a inundar cada vegada més fins al punt que l'aigua va sortir al passadís, estàvem tots histèrics i alguns ens vam mullar les sabates. Vam haver de trucar als pares d'aquells nens/as perquè els-hi portessin sabates i mitjons. Vam haver de treure tots els mobles fora i agafar les coses que necessitàvem per traslladar-nos a la biblioteca. Allà vam passar quasi dos dies. Marta i Abril

LA NADALA COMPARTIDA D´AQUEST ANY 2018 A CAN FABRA

UN NADAL DE PEL·LÍCULA
Hola, famílies! Aquest curs, com ja és tradició a la nostra escola, un cop finalitzat el concert de Nadal del pròxim divendres 14 de desembre, tots plegats: mestres, infants i famílies compartirem una nadala ben especial! La volem compartir amb tots vosaltres, per tal que la pugueu anar assajant abans del dia del concert, i així, cantar- la tots i totes amb molta il·lusió i emoció compartida. https://www.dropbox.com/s/jy8u11c4xz1r1av/Can%C3%A7%C3%B3_equip%20mestres_Nadal%202018.pdf?dl=0

5è i 6è VISITEM LA CÚPULA DEL “MIRA DIGITAL ARTS FESTIVAL”

Divendres 9 de novembre, el cicle superior de Can Fabra vam tenir la sort d'assistir a tres projeccions dins de la cúpula del Festival d'art digital "Mira". La cúpula estava situada al recinte de Fabra i Coats, al costat de l'escola. Mira_novembre from Escola Can Fabra on Vimeo.

Subscriu-te!

Rep en el teu correu les últimes notícies de la classe!

Cerca


Access web antiga Escola Can Fabra

Últims Articles

Access Tots Articles Bloc