GUÀRDIA URBANA


Avui, dimecres 23 de maig del 2018 ha vingut la Guardia urbana, l’ Hèctor i la Brigida, a explicar-nos  les normes de seguretat per anar en bicicleta: què representen les senyals, per on circular, les proteccions de la bicicleta , les senyals per girar a la  dreta o a l’esquerra, com interpretar els semàfors, parts de la bicicleta, etc…

Hi ha sis tipus de senyals: de precaució, obligatòries, prohibició,informació, stop i cediu el pas.  La Brigida ens ha dit que hi havia dos acudits per l’stop:

Para

O

Tortazo

Seguro

També el de:

Siempre

Tiene

Obligación

Parar

Ens han explicat les normes de circulació. Les bicis, sempre han de circular pel carril bici,  i si no hi ha carril bici, han de passar per la calçada, el més a prop de la vorera possible.

Les proteccions son mooooolt importants per circular amb la bici. Ens han dit que per anar sense casc hem de tenir 16 anys.

Ens han ensenyat quines senyals hem de fer per poder girar a l’ esquerra i a la dreta: per girar a la dreta el braç esquerra ha de formar un angle recte (de 90º) i per girar a l’ esquerra el braç esquerra ha d’estar recte una mica inclinat cap avall.

Com preparar la bici:  comprovar els frens, que el seient estigui a l’alçada de la cintura, i que les rodes estiguin ben inflades.

 

JA TENIM GANES QUE ARRIBI EL DIA 12 PER POSAR-HO A PROVA!

 

One thought on “GUÀRDIA URBANA

  1. Cristina -

    Nois!que guay que hagui vingut la guardia urbana a explicar-vos cosses taaaaaan importants!! Anar en bici es molt divertit, pero tambè es molt important fer-ho amb precaució.
    Que gaudiu moooolt!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Últims articles