ESCOLA SOSTENIBLE: INTERVENCIONS


Hola família Fabrenca!!!
Des de la comissió d’escola més sostenible us volem donar la benvinguda i explicar-vos una mica les intervencions que hem realitzat des d’inici de curs.
Cada classe té dos representants i ens reunim per determinar aspectes relacionats amb escola més sostenible.
La primera reunió va ser de presentació dels nens i nenes que formaven part d’aquesta comissió i dels mestres responsables. Es va explicar en què consistia la comissió, el funcionament de la llibreta on s’anoten tots els acords del dia i expectatives envers la nostra escola per fer-la més sostenible. Se’ls va proporcionar a cada grup una graella on havien de fer un petit buidatge dels elements que faltaven a les aules (paperera de paper, plàstic, reciclatge orgànic, gerres, garrafes d’aigua, embut…) i van acabar la sessió amb un petit pica pica.

A la segona reunió van portar el recull omplert i, entre tots i totes, van fer un buidatge per saber què faltava a cada classe.
De la mateixa manera es va parlar de l’hort i els alumnes de 6è van fer una proposta de dates per tal d’establir un horari de reg de l’hort i del manteniment de les zones verdes de l’escola.
Cada setmana, doncs, hi ha una classe encarregada de realitzar aquestes tasques.

Esperem que us agradi!! en breu rebreu més notícies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *