P3


cbp]

DESFILADA DE CARNESTOLTES AL RESTAURANT DE CAN FABRA

AQUEST MATÍ EL REI DELS POCA-SOLTES, EN CARNESTOLTES, ENS HA CONVIDAT A DESFILAR DINS DEL FANTÀSTIC RESTAURANT "CAN FABRA" PER CELEBRAR L´ARRIBADA DEL CARNAVAL. DESPRÉS D´UNA SETMANA PLENA DE CONSIGNES, MÚSICA I ANIMACIÓ, TOTS PLEGATS ENS HEM REUNIT PER COMPARTIR AMB RITME I MOLTA IL·LUSIÓ LA MILLOR DE LES DESFILADES, ON GRANS I PETITS HAN GAUDIT D´ALLÒ MÉS: VISCA EN CARNESTOLTES, VISCA EL CARNAVAL! MIREU I GAUDIU! Desfilada_Carnestoltes_Can Fabra_2018

5a Consigna del carnestoltes (Educació infantil)

5a Consigna del carnestoltes (Educació infantil)
I ben disfressats hem arribat, tal com el Carnestoltes ens havia demanat!!!

4a Consiga del carnestoltes

4a Consiga del carnestoltes
AVUI LA CARA PINTADA, EL CARNESTOLTES DEMANAVA!!!

3a CONSIGNA DEL CARNESTOLTES (EDUCACIÓ INFANTIL)

3a CONSIGNA DEL CARNESTOLTES (EDUCACIÓ INFANTIL)
AVUI UN COMPLEMENT ENS HA FET PORTAR, EL CARNESTOLTES ENTREMALIAT!!

2a CONSIGNA DEL CARNESTOLTES (EDUCACIÓ INFANTIL)

2a CONSIGNA DEL CARNESTOLTES (EDUCACIÓ INFANTIL)
EL CAP DECORAT TOTS HEM PORTAT, TAL COM EL CARNESTOLTES ENS HA DEMANAT!!  

1a Consigna del carnestoltes (educació infantil)

1a Consigna del carnestoltes (educació infantil)
Tal com el rei carnestoltes ens va manar, avui en pijama havíem d'anar!!!

ELS REIS HAN ARRIBAT A CAN FABRA

ELS REIS HAN ARRIBAT A CAN FABRA
Avui quan hem arribat a l'escola ens hem trobat que els reis havien passat. Els regals de les nenes i els nens d'educació infantil eren a la sala de psicomotricitat. Mireu quin munt de regals ens han deixat per compartir amb els nostres companys i companyes. Moltes gràcies estimats REIS MAGS D'ORIENT!!!

Concert de Nadal a l´Escola Can Fabra

15 de desembre del 2017
Benvolgudes famílies, ja podeu gaudir del Concert de Nadal d´aquest any 2017! Seguidament, trobareu tot el concert amb les cançons que els nostres estimats nens i nenes ens van regalar el passat 15 de desembre,i alhora, la nadala final on tots els membres de la nostra particular comunitat educativa vam participar: mestres, infants i famílies. Gaudiu molt de l´espectacle i no oblideu que el Nadal és un temps per somniar... Concert Nadal 2017_Can Fabra from Escola Can Fabra on Vimeo.

L’Oncle Buscall ha vingut a Can Fabra

L'Oncle Buscall ha vingut a Can Fabra
L'Oncle Buscall i la seva cosina han vingut a visitar-nos, ens han portat el Tió i hem cantat i ballat la seva cançó. Ara només queda qui li portem mandarines al Tió perquè es faci ben gran!!

P3_Christmas song: “Jingle Bells” (adapted)

Hello, families! Here you can find our Christmas song: "Jingle Bells"!! We are practising at class with Monkey. It´s so funny and we can sing it together at home. Let´s enjoy together! Jingle bells_P3_16-17 from Escola Can Fabra on Vimeo.

Subscriu-te!

Rep en el teu correu les últimes notícies de la classe!

<a title=”Tots Articles” href=”http://escolacanfabra.cat/category/classes/nascuts-2011/” target=”_blank”><img class=”wp-image-1659 size-medium aligncenter” src=”http://escolacanfabra.cat/wp-content/uploads/2016/03/totes-noticies.png” alt=”Access Tots Articles Bloc” ” /></a>


[/cbp]