P5


1st graders Christmas song: “Christmas makes me sing”

Hello, families! Here you can find our Christmas song: "Christmas makes me sing"!! We are practising at class with Conchi and we enjoy a lot. Can we sing and practise it with us at home? Let´s enjoy together! Christmas makes me sing_1st grade_17-18 from Escola Can Fabra on Vimeo.

Segon dia a Can Rigol

Segon dia a Can Rigol
Avui la pluja no ens ha abandonat ni un segon, però no ens ha impedit gaudir de l'entorn. Hem fet diferents activitats tant dins com fora de la casa i ara ja ens preparem per berenar i encarar les ultimes hores del dia.

Can Rigol: 1r i 2n de colònies

Can Rigol: 1r i 2n de colònies
Estem passant un molt bon dia malgrat la pluja ja que, no ens ha visitat fins fa una estona. Hem pogut explorar el terreny, jugar i visitar la granja, els animals i l'hort. Ara estem esperant per sopar fent jocs de taula. Un bon primer dia!!!

Colònies Educació Infantil

LA MÀGIA DEL CARNESTOLTES ARRIBA AL MENJADOR!

LA MÀGIA DEL CARNESTOLTES ARRIBA AL MENJADOR!
El nostre menjador dels barracons continua viu: la màgia del bosc encantat es va traslladar fins allà i vam poder viure una setmana intensa de gresca i xerinola amb les ordres que el rei carnestoltes ens va anar manant. Però la sorpresa més gran va arribar divendres quan uns Trols màgics, riallers i plens de color i alegria, van arribar als barracons per recollir-nos i portar-nos a una festa en un bosc encantat dels que només existeixen als contes. Ens ho vam passar en gran! I com podeu veure a les fotos, els nans, les fades i tots els personatges màgics que sempre ens acompanyen,...

El bosc encantat arriba a Can Fabra per Carnaval

Com cada mes d´any, quan arriba el mes de febrer, arriba una de les setmanes més divertides, engrescadores i alegres de l´any: la setmana de Carnaval!! I amb ella les consignes, les activitats compartides, la sortida al Mercat de Sant Andreu, la celebració de Dijous Gras i finalment, el moment més esperat per grans i petits: la Desfilada!!! Aquest any la nostra escola s´ha convertit en un MERAVELLÓS bosc encantat: ple d´arbres, plantes, animalets, insectes i personatges fantàstics... que ens ha acompanyat i transportat al món màgic de la fantasia, durant aquests dies de gresca i...

JORNADA CROMÀTICA COLOR VERD

JORNADA CROMÀTICA COLOR VERD
El divendres 27 de gener vam celebrar la jornada cromàtica de color verd al menjador. El menú que es va servir anava en consonància al color, és per això que els nens i nenes van menjar espaguetis verds amb alfàbrega i formatge rallat, hamburguesa de pollastre i espinacs amb amanida i pa de pessic amb fruita verda. Com en altres ocasions, el menjador es va tenyir de verd i els nens i nenes van poder gaudir d’un dia especial. A continuació podeu veure algunes fotografies de la jornada, esperem que us agradin!

TEATRE DELS AVIS- Nadal 2016

TEATRE DELS AVIS- Nadal 2016
Una altra tradició dels últims dies del trimestre a l'escola és el teatre que preparen la comissió d'avis. Aquest any, un beuratge especial els va tornar joves!!    

L’ONCLE BUSCALL

L'ONCLE BUSCALL
Aquests Nadals també va venir  l'Oncle Buscall a portar-nos el nostre tió, que vam cuidar i alimentar durant uns dies, fins que va arribar el moment de picar i picar!! https://youtu.be/bn9PQ7W_l4E        

P5 Christmas song: “Reindeer Pokey”

The Dragonflies and the Ants are learning the Christmas song: “Reindeer Pokey” Reindeer pokey- P5 Christmas song_16-17 from Escola Can Fabra on Vimeo.

Subscriu-te!

Rep en el teu correu les últimes notícies de la classe!

Cerca

Access Tots Articles Bloc