2n


Colònies a Can Ribas: Cicle Inicial

Colònies a Can Ribas: Cicle Inicial
Famílies, us fem arribar un petit tastet de fotografies de la nostra estada a Can Ribas. Recta final de les colònies: està fent un temps espectacular, que ens està permetent gaudir de l’ entorn i les activitats! Fins demà!

DO YOU WANT TO BE MY FRIEND?

Hola famílies!! Els infants de Cicle Inicial ja hem acabat els tallers. Aquí us deixem els vídeos de theatre wordshop que faltaven d'aquest trimestre. Esperem que us agradin molt!

English & Geometry Space: 1st graders

During this 3rd term we have been consolidating and learning vocabulary and simple structures about different topics: clothes, house and pets, principal prepositions of place, and remembering our daily routines about the days of the week, weather and numbers till 20.

DO YOU WANT TO BE MY FRIEND?

Hola famílies! Aquí estan els primers vídeos de theatre wordshop d'aquest trimestre. Esperem que els gaudiu tots junts!!

Sant Jordi ’18 – Signatura d’autors/es!

Aquest dilluns, dia de Sant Jordi, vam tenir el gran honor de rebre —al pati de la nostra escola!— un bon grapat de personatges que, per un dia, van deixar els seus contes i van venir a signar els llibres que vam intercanviar-nos. Moltes gràcies a totes les persones que ho vau fer possible! Tot plegat va ser una gran festa! A més a més, els nens i les nenes de 2n de l'escola van rebre el conte El petit vailet de Vimbàlia escrit pel Marc, el nostre bibliotecari escolar particular, i editat per la Fundació Cet10. I és que van ser les classes dels Emojis i dels Dibuixos animats...

LA GIMNÀSTICA FA PER TU

ABANS D'ANAR AMB ELS NENS I NENES DE PRIMER A L'ACTIVITAT "LA GIMNÀSTICA FA PER TU", A L'ESCOLA VAM ESTAR REALITZANT JOCS I ACTIVITATS PER TAL DE CONÈIXER LES DIFERENTS HABILITATS MOTRIUS QUE REALITZARÍEM EL DIA DE LA VISITA AL GIMNÀS. ELLS US HO EXPLICARAN MILLOR: AMB LA PIA BEM PRACTICA SALS I BULTARETAS TAMBE BEM FER EL PI BEM FER LA RODA A UN BANC I MU VAX PASA MOLT BE UN DIA BEM ANA A SICO AMB LA PIA I AL PAU. BEM FER GRUPS PAR MILLORA LA RODA I AL PI. LA RODA AM VA COSTA PERO AL FINAL AM VA SURTI Alumnes de 1rB A LA JINASTICA FA  PER TU YAVIAN LES ANELLES I LAS...

EASTER EGG HUNT_2018

El divendres 23 de març, com ja és tradició a la nostra escola, vam celebrar l´"Easter Egg Hunt", la cacera dels ous de Pasqua fent una gimcana ben divertida per l´escola!! Grans i petits vam compartir pistes, jocs i emocions, convertint- nos en conillets de Pasqua a la recerca dels ous de xocolata. We enjoyed a lot sharing games, laughings and chocolate together. Happy Easter !! Easter Egg Hunt_Can Fabra_2018 from Escola Can Fabra on Vimeo.

THE GREY PLANET

Famílies! Ja tenim aquí els últims vídeos de theatre workshop d'aquest trimestre. Ara ja podeu veure a tots els infants de cicle inicial. Actors i actrius de primera! El trimestre vinent tornarem amb una nova obra!!

THE GREY PLANET

Hola famílies! Aqui teniu un altre vídeo del theatre workshop que fan els nens i nenes de CI. "Congratulations" artistes!

Setmana de la poesia

La UNESCO va declarar el dia 21 de març Dia Mundial de la Poesia. És per això que el nostre estimat Follet Poeta n’està preparant una de ben grossa per a la setmana que ve a la nostra escola. Del 19 al 23 de març celebrarem la Setmana de la Poesia fent un petit homenatge a un poeta i artista barceloní del qual tots i totes, poc o molt, coneixem la seva obra: Joan Brossa. Una poesia tan suggeridora com la de Brossa ens permetrà preguntar-nos: què és la poesia? El Follet Poeta ens ha deixat un vídeo per començar a donar-hi voltes...   Aquest vídeo ha estat...

Subscriu-te!

Rep en el teu correu les últimes notícies de la classe!

Cerca

Últims articles

Access Tots Articles Bloc