2n


Biblioteca

A la biblioteca ens han donat carnets nous. Al Marc ens posa  llibres a dues taules i quan hem escollit un o dos llibres el Marc està a una taula amb els carnets i després ens explica un conta i ans prepara la motxilla viatgera.

2nd graders_Christmas song: “All I want for Christmas is you”

Hello, families! Here you can find our Christmas song: "All I want for Christmas is you"!! We are practising at class with Conchi and we enjoy a lot. This adapted song is a big challenge for us, that is why we need your help for sing and practise it a little bit at home. Let´s enjoy together! All I want for Christmas is you_2nd grade_17-18 from Escola Can Fabra on Vimeo.

Segon dia a Can Rigol

Segon dia a Can Rigol
Avui la pluja no ens ha abandonat ni un segon, però no ens ha impedit gaudir de l'entorn. Hem fet diferents activitats tant dins com fora de la casa i ara ja ens preparem per berenar i encarar les ultimes hores del dia.

Can Rigol: 1r i 2n de colònies

Can Rigol: 1r i 2n de colònies
Estem passant un molt bon dia malgrat la pluja ja que, no ens ha visitat fins fa una estona. Hem pogut explorar el terreny, jugar i visitar la granja, els animals i l'hort. Ara estem esperant per sopar fent jocs de taula. Un bon primer dia!!!

L’estiu, un bon moment per llegir!

Heu notat que l’estiu ja truca a la porta? Qui ho diria, oi? Amb el fred que fa! Sabeu què els encanta fer al Follet Poeta i a la Bruixa Fabreta quan arriba l’estiu? Ho heu encertat: asseure’s a la fresca amb un bon llibre! Però és clar... hi ha tants llibres a escollir! Doncs bé, aquí teniu una llista amb quatre recomanacions que potser us ajuden una mica. I si no, recordeu que en algun racó a prop vostre hi ha un bibliotecari, una bibliotecària, un llibreter o una llibretera amb una recomanació a punt! Al document que teniu a continuació, hi trobareu les recomanacions. Tot...

English sessions during the 3rd term: 1st graders

During this 3rd term we have been consolidating and learning vocabulary and simple structures about different topics: clothes, house and pets, principal prepositions of place, and remembering our daily routines about the days of the week, weather and numbers till 20. You can practise all of these themes enjoying yourself with these songs and videos. Let´s go together!!

El mural del porxo… pren vida!

El mural del porxo... pren vida!
Aquests últims dies, el magnífic mural que la Liliana Fortuny va pintar a l’escola... ha pres vida! Els i les alumnes de primària han estat duent a terme activitats que els han permès descobrir els personatges i les històries que s’amaguen darrere d’aquest: la Caputxeta Vermella emmurriada, un Mowgli amb cara d’Agus, l’il·lustríssim Capità Nemo, l’entremaliada Pippi i el seu mico... 1r, 2n i 3r han estat fent un trencaclosques del mural, el qual ha servit com a pretext per parlar de tot el seu imaginari. Els grups de 4t i 5è han anat una mica més enllà duent a terme...

Theatre workshop

Hola famílies de Cicle Inicial! Aquí teniu'més vídeos de l'últim teatre dels vostres fills i filles aquest curs. Encara queden alguns grups, però cada vegada són millors actors i actrius!! Congratulations babies!! GRUP 3 OK from Escola Can Fabra on Vimeo. grup 4 from Escola Can Fabra on Vimeo.    

The smile

Aquí teniu el primer vídeo que hem fet els nens i nenes de Cicle Inicial al theatre wordshop aquest 3r trimestre. Esperem que us agradi!! The Smile from Escola Can Fabra on Vimeo.

RACO SORPRESA

RACO SORPRESA
ALS BEEBOTS SÓN UNES ABELLES MOLT BONIQUES I ES PODEN AJUNTAR. I QUE TU ELS PROGRAMES I ELS FAS GIRAR A MOLTS COSTATS. I SI NO VAN ON TU ELS PROGRAMES, ÉS QUE NO ELS HAS PROGRAMAT BÉ. ABRIL GARCIA, CARLOTA LARGO I NEUS SANZ.

Subscriu-te!

Rep en el teu correu les últimes notícies de la classe!

Cerca


Access web antiga Escola Can Fabra

Últims Articles

Access Tots Articles Bloc