L’EXCURSIÓ AL MNAC

EXPOSICIÓ GALA-DALÍ
L'EXCURSIÓ AL MNAC
Els nens/es de 6è de l'escola Can fabra van anar d'excursio  al museu MNAC Ens van dividir per grups i quan ja estàvem  dintre del museu, ens van donar un full de preguntes sobre l'exposició. Tots els grups estaven fent totes les seves proves en silenci i respectant les normes del  museu. Vam aprendre molt i ens ho vam passar molt bé.   JOEY ALONSO I ADRIANA VIVES

Les Noves Mestres De 6è

Les Noves Mestres De 6è
Aquest any a 6è han vingut tres mestres noves , La Susi que ens farà música als tres sisès durant l'any,la Laura , què és tutora de 6èB, durant l'any ens farà els Espais de Castellà i Medidas i el taller d'Experimentació. I per últim, l'Elisenda, que de moment està de substituta de la Laia, que vindrà cap al Novembre, fa l'espai de Matemàtiques i taller de Plàstica. I aquestes són les professores noves. Mariona Pérez i Noa Giménez.

GUÀRDIA URBANA

GUÀRDIA URBANA
Avui, dimecres 23 de maig del 2018 ha vingut la Guardia urbana, l’ Hèctor i la Brigida, a explicar-nos  les normes de seguretat per anar en bicicleta: què representen les senyals, per on circular, les proteccions de la bicicleta , les senyals per girar a la  dreta o a l’esquerra, com interpretar els semàfors, parts de la bicicleta, etc... Hi ha sis tipus de senyals: de precaució, obligatòries, prohibició,informació, stop i cediu el pas.  La Brigida ens ha dit que hi havia dos acudits per l'stop: Para O Tortazo Seguro També el de: Siempre Tiene Obligación Parar Ens han explicat les normes de circulació. Les bicis, sempre han de circular pel carril bici,  i si no hi ha carril bici, han de passar per la calçada, el més a prop de la vorera possible. Les proteccions son mooooolt importants per circular amb la bici. Ens han dit que per anar sense casc hem de tenir 16 anys. Ens han ensenyat quines senyals hem de fer per poder girar...

Sant Jordi ’18 – Signatura d’autors/es!

Aquest dilluns, dia de Sant Jordi, vam tenir el gran honor de rebre —al pati de la nostra escola!— un bon grapat de personatges que, per un dia, van deixar els seus contes i van venir a signar els llibres que vam intercanviar-nos. Moltes gràcies a totes les persones que ho vau fer possible! Tot plegat va ser una gran festa! A més a més, els nens i les nenes de 2n de l'escola van rebre el conte El petit vailet de Vimbàlia escrit pel Marc, el nostre bibliotecari escolar particular, i editat per la Fundació Cet10. I és que van ser les classes dels Emojis i dels Dibuixos animats les encarregades d'il·lustrar aquest conte! Aprofitant que era un dia tan especial, en Marc va estar signant-los els contes. Voleu reviure aquell moment tan i tan màgic? No us perdeu aquest vídeo! https://youtu.be/ByIfZeVaeZc *** Acabeu de gaudir d'aquesta setmana tan especial!

Les presentacions de la Prehistoria a 5èB

El nostre projecte
Les presentacions de la Prehistoria a 5èB
Ahir, a la classe de 5è B, vam acabar de fer les exposicions del projecte de la Prehistòria, van exposar els diferents grups: el paleolític, mesolític, neolític, l’Edat de bronze i la de ferro. Per acompanyar les presentacions, hem fet maquetes i pòsters amb cartolines. Després vam fer una prova que es diu “Kahoot!” i consisteix en respondre preguntes les quals hem fet nosaltres en grups i la Sònia, la nostre professora (el joc esta en angles). Les posicions finals van ser així: #1 PALEOLITÍC #2 EDAT DE FERRO #3 MESOLITÍC #4 NEOLITÍC #5 EDAT DE BRONZE (es va apagar el seu ordinador).  

EASTER EGG HUNT_2018

El divendres 23 de març, com ja és tradició a la nostra escola, vam celebrar l´"Easter Egg Hunt", la cacera dels ous de Pasqua fent una gimcana ben divertida per l´escola!! Grans i petits vam compartir pistes, jocs i emocions, convertint- nos en conillets de Pasqua a la recerca dels ous de xocolata. We enjoyed a lot sharing games, laughings and chocolate together. Happy Easter !! Easter Egg Hunt_Can Fabra_2018 from Escola Can Fabra on Vimeo.

Cooperatló

Bon dia famílies! Durant el segon trimestre, a Educació Física, després de convertir-nos en artistes ens vàrem convertit en súper atletes! Hem treballat la unitat didàctica “Cooperatló” on hem fet atletisme, però en comptes de fer-ho competint entre nosaltres, ho hem fet ajudant-nos a superar els rècords mundials. Sí, sí! Els hem superat, però no individualment sinó en petits grups cooperatius. Hem practicat: salt de llargada, salt d’alçada, llançament de pes, llançament de ringo (disc), llançament de vòrtex (javelina), salt de tanques, relleus i resistència. Si voleu veure algunes imatges del procés podeu clicar a aquest link: Cooperatló

Som artistes

Bon dia famílies! Durant el segon trimestre vàrem continuar treballant l’expressió corporal amb la unitat didàctica “Som artistes”. En petits grups cooperatius anàvem superant reptes de mímica, teatre, ball o ombres.  Cada grup va treballar al seu ritme, n’hi ha que van superar alguns reptes i a altres els hi va donar temps de fer-los tots i inventar-ne un de propi. Vam donar molt de valor a: la creativitat, la millora de repte a repte, la participació activa de tots els components del grup, l’autogestió i regulació dintre el grup i el feed-back entre companys i amb la mestra. Si voleu veure algunes imatges de diferents moments del procés podeu clicar a aquest link: Som artistes 5è

FELIÇ SETMANA SANTA

EASTER EGG HUNT 5è i P5
FELIÇ SETMANA SANTA
Avui dia 23 de març, l’últim del trimestre, hem celebrat la Pasqua fent 5 activitats per tota l’escola amb els nostres fillols i filloles per trobar els ous de xocolata!! I per acabar, a 5éB hem vist la pel·lícula de les bruixes que era el llibre de Roald Dahl que hem llegit durant tot el trimestre.  Feliç setmana santa a tothom!!!    

RAID ATLÈTIC 2018

RAID ATLÈTIC 2018
El dimecres 21 de març tot 5è va anar a l’estadi olímpic de Barcelona. Vam fer moltes activitats esportives com ara: resistència de 800 metres, llançament de pes amb pilotes de 5 quilos, cursa amb cadira de rodes, 60 metres per córrer, relleus i 3 en ratlla (fent un circuit per col·locar les fitxes). Els 60 metres consistien en col·locar-se a les posicions d'atletisme, on hi cabien 6 persones, i córrer els 60 metres una i altra vegada per torns de 6 fins que diguessin "canvi d’estació", i això amb les diferents estacions . Ens va agradar molt i vam acabar molt cansats!  

Subscriu-te!

Rep en el teu correu les últimes notícies de la classe!

Cerca


Access web antiga Escola Can Fabra

Últims Articles

Access Tots Articles Bloc