“EL CAMÍ A L’ESCOLA” EL NOSTRE PROJECTE A 3r


Com bé sabeu, els projectes es treballen des d’una manera transversal a partir de tots els àmbits i dimensions curriculars.

El projecte d’aula “Camí a l’escola” va començar a partir de la visualització d’un vídeo on quatre nens de diferents parts del món explicaven el dur camí que havien de fer cada dia per anar a l’escola.

A partir d’aquí vam establir una analogia sobre el camí a l’escola d’aquests personatges i el dels alumnes de 3r.

Hem estat analitzant el camí de cadascú, en longitud i temps, establint hipòtesis, comparacions, deduccions…escrivint i escrivint textos d’anàlisi personal sobre la vida dels personatges i la nostra mateixa.

Els alumnes han creat ells/elles mateixos problemes matemàtics per als seus companys i ha estat molt divertit.

Paral.lelament vam iniciar el treball geogràfic (de gran a petit) estudiant el mapa del món amb els seus continents, el mapa d’Espanya amb les seves comunitats autònomes i tot seguit, el mapa de Catalunya amb les seves comarques.

A partir de grups heterogenis de tres-quatre persones els alumnes han triat una comarca a estudiar, s’han preparat un seguit d’informació pactada-consensuada per tal de realitzar una conferència-performance davant de tots els seus companys de 3r.

Cada grup s’havia d’imaginar que era una agència de turisme de la comarca triada i per tant, van tenir que engrescar, pubilicitar, presentar, motivar i vendre al seu públic la comarca per tal que fos visitada. Va ser una gran experiència!

GAUDIU DEL RESULTAT FINAL AMB ELS VOSTRES FILLS/ES!

David-Judit

Judit-David

RELACIÓ D’AGÈNCIES DE TURISME DE CATALUNYA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CLICA LA IMATGE PER VEURE LES AGÈNCIES DE VIATGES EN ACCIÓ!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Últims articles